Tuesday, December 27, 2011

sebab saya tak update blog

assalamualaikum and hye ,

aku akui yg sepanjang  cuti nie , entry aku sikit benar klau korang nak kira dgan jari pon bole , mesti kurang daripada 15 , aku rasa .. actually , aku ada penyakit . ya penyakit tapi tak seyes , penyakit nie takde ubat . aku rasa . sebab aku pon malas nak carik ubat dia .. haha .. tak lawak .. 

aku ada penyakit , takut nak bukak blog sendiri .. see ? aku tak tahu sejak bile dapat penyakit nie . dia datang tanpa diundang .. bila aku start nak taip password and email mesti aku akan tutup balik tab tu . heh .. dan post kosong yg aku save dlam blog nie mmg belambak lah .. 

p/s : lebih kepada luahan perasaan . 

1 comment:

pha is said...

sign and symptom penyakit ni mcm lebih kepada "fobia" je.. hehehe