Monday, January 2, 2012

DAY 6 : my bestfriends

assalamualaikum and hye

aku nak sambung blogger challenge yg dah lama tertunggak .. aku mengaku aku seorang yg memang malas nak tekan keyboard untuk menaip sesuatu kerana otak sudah berkarat enjin nye . mungkin .. #ayat dah abeh skema la tu ?? lupekan .

aku sebenarnye banyak ja kawan , tapi yg aku anggap bestfriend pon ramai .. aku sebenarnye seorang yg senang nak anggap orang kawan dan senang nak anggap orang bestfriend .. stop melalut


her name is adila abd nasir .. tempat aku meluahkan perasaan , sangat faham aku dan most important fact , aku kawan dengan dia sejak tadika ...


her name is fithrah sani .. counter bola , apa pasal bola sume dia tau , brutal tahap tak ingat , suka tampar aku tak tentu hala sampai lebam .. dan dia tengah cuba terjebak kan aku dlam dunia k-pop . nooooo


her name is sabrina ghani .. my ustazah , kawan lepak , gler novel sama macam aku tapi kadang-kadang lambat pickup apa yg try aku sampai kan ..


her name is amira atika , anak orang kaya , muka chomell tapi agak brutal ..

#gambar tiada , harap maklum ..

her name is nadhirah , tempat tampar tumbuk , aku luah sume benda dekat dia , anak orang kaya , pernah sama-sama kena marah , kena tengking .. 

they are all my bestie , terima kasih sebab hadir dlam hidup aku dan terima aku apa ada , walaupon aku rabun  , annoying , kidal .. thanks you very much .. 

2 comments:

Amira said...

aww terharu akuuu :') thanks.haha muka aku dalam gambar tu macam nak kena tampo je :D

Sabrina Ghani said...

alahaiii. minah alim mana lak tuh kau kata. alim kau kata. heshh, cem tak de gambar lain je yang kau boleh letak, gambar aku -___-'

*BTW, thanks :)